Design with fire - HEMMASPA!

Datum: 3 Maj 2017

En stor fördel med Vaunis eldstäder är att de kan placeras i vilket rum som helst. En Globe i hemmaspat kan förhöja stämningen avsevärt.
Tappa upp ett bad, tänd elden och njut! Aldrig har det varit enklare att njuta av en brasa hemma.

Vauni AB är ett svenskt företag som designar, utvecklar, producerar samt distribuerar skorstensfria etanoldrivna kaminer och förbränningssystem.
All utveckling och produktion sker i Sverige, vilket garanterar hög kvalitet och etiska arbetsförhållanden.

BESTÄLL SPISBRÄNSLE Snabbt och enkelt direkt hem till Dig! Läs mer!

Mer om produkten Vauni Globe

Vauni Globe

Vauni Globe är precis så klotformad som namnet antyder. Design och storlek gör att den populära Globe passar till alla tänkbara inredningstilar. Inte då så konstigt att den är åtrådd av människor över hela världen. Globe är utformad för största möjliga komfort och säkerhet. Den kommer få dig att längta efter mysiga kvällar framför eldstaden, både vinter och sommar. Kombinera färg, fot och insats så att du får en Globe som passar din egen smak.

Globe är en skorstensfri och fristående bioetanoleldstad som inte kräver installation och som därför enkelt kan vridas för att öppningen ska hamna i rätt position. Globe är utrustad med marknadens mest avancerade bioetanolbrännare – som brinner utan rök, sot eller aska. Den ger skön värme och lågans storlek kan justeras steglöst. Insatsen runt brännaren kan fås i olika utföranden: Cast Iron i svart gjutjärns finish eller som tillval för ett exklusivare intryck, formgjuten betong från MBJ Design i två nyanser: Mystic Graphite eller Mystic Sand. Placera Globe var du vill, njut av värmen och skapa en inbjudande samlingsplats. Globe kan även användas utomhus, men bör förvaras inomhus.

Vauni Globe

Vauni Globe

Produktöversikt

Läs mer

Vauni Katalog

Vauni Katalog

Läs den här

Läs mer

Manual Vauni Globe

Läs mer

BYGGPRODUKTCERTIFIKAT 0997

Läs mer

BYGGPRODUKTCERTIFIKAT 0998

Läs mer

Globe manual

Läs mer

LADDA NER BIM/CAD-BIBLIOTEK

LADDA NER BIM/CAD-BIBLIOTEK

ProdLib riktad till arkitekter och konstruktionsplanerare.

Läs mer

LADDA NER BIM/CAD-BIBLIOTEK

LADDA NER BIM/CAD-BIBLIOTEK

ProdLib riktad till arkitekter och konstruktionsplanerare.

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår