Den andra generationen är här!

Datum: 13 Apr 2016

Välkommen till Sioo:x – Nytt namn, nya förbättrade produkter, ny marknadskommunikation med ny hemsida! Dessutom fler nya samarbetspartners och säljkanaler. Med andra ord har vi nu, fr o m 2016, en ny utbyggt plattform för att ta nästa steg i utvecklingen. Allt för att ge dig som kund bästa möjliga träskyddsprodukt och service.

Sioo:x lanserar nu andra generationens kraftigt förbättrade produkter. Vårt ledande forskningsteam har utvecklat nya tekniker som gör att de utvecklade produkterna tränger in ännu lättare i träet. Det ger fördelen att skyddsvätskan går in djupare, i större mängd samt förenas och fixeras bättre i träet. Resultatet innebär att skyddet blir ännu effektivare och håller längre. Man kan därmed behandla i princip alla träslag som används till trallvirke och till trä på altaner, med en och samma produkt. Ytskydden har kunnat göras ännu mer hållbara. Fördelen blir bl. a. att ytan står torrare över längre tid, samtidigt som den fortfarande är öppen och kan andas (diffussionsöppen). Ytskydden håller sig därmed ännu renare över längre perioder, skyddar bättre och blir mer slitstark.

Sioo:x inför tre produktlinjer som är anpassade efter användningsområdena, Altan, Panel, och Marin. Produkternas innehåll och informationsmaterial kan därigenom utformas särskilt efter de olika förutsättningar som användningsområdena har.

Vi är stolta över att ha världsledande forskare, institut och företag med i vårt FoU-team. Arbetet har bedrivits under många år, stöds av bl a Vinnova och har resulterat i att ett redan bra patentskydd har förbättrats väsentligt.

Mer om produkten Premium träskydd Altan

Premium träskydd Altan

Premium Träskydd Altan ger dig en vackert silvergrå, behaglig altan som kommer att locka till ännu fler sköna stunder med familj och vänner under en mycket lång tid.

Premium träskydd Altan

Premium träskydd Altan

Förbered dig på mycket altanhäng - i 12 år!

Läs mer

Så här gör du

Läs mer

Referensprojekt från Sioo Wood Protection AB

Stenungsunds hamn

Stenungsunds hamn

Stenungsund

Hotell Spa Vann

Hotell Spa Vann

Ombyggnad | Lysekil | 65,0 Mkr

Ombyggnad av hotell i Lysekil. Själva byggnationen startade juni 2008 med en ...

Alster förskola

Alster förskola

Nybyggnad | Karlstad | ca 30 mkr

Nybyggnad av förskola som består av en byggnad i Karlstad. Själva byggnatione...

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår