Dalform introducerar låsbart medicinskåp i sitt sortiment!

Datum: 8 Apr 2021

I Säter har Dalform tillverkat förvaringsskåp och inredning för offentlig miljö sedan 2008. I Dalforms fabrik finns både moderna tillverkningsrobotar, egna konstruktörer och hantverksskicklig personal, vilket ger företaget flexibilitet att möta olika kundönskemål. Dessutom tillverkar företaget sina produkter med en stor andel lokala insatsvaror och nära slutkunderna vilket bidrar till låg miljöpåverkan.

“Nu introducerar vi medicinskåpet MD-10 till vårt sortiment. Vi ser att det finns en ökad efterfrågan på låsbart medicinskåp i takt med att det byggs fler vårdhem och äldreboenden.” förklarar försäljningschefen Claes Borg.

Medicinskåpet lämpar sig bra i miljöer där det är viktigt med säker förvaring av läkemedel, som exempelvis äldreboenden, servicehus, sjukhem, vårdcentraler och andra platser.

Medicinskåpet är låsbart och inrett med fyra fack samt flyttbara hyllplan som gör det enkelt att anpassa inredningen efter behov. Medicinskåpet tillverkas i pulverlackerad stålplåt och är förberett med hål i ryggen för vägghängt montage. Skåpet kan utöver standardutförandet även anpassas i mått och utföranden enligt önskemål från kund.

“Specialanpassad design är vår specialitet. Naturligtvis erbjuder vi specialanpassningar efter egna önskemål om man har tankar och idéer kring utförande som ligger utanför vår standard.” säger Claes.

Produktfakta

Skåpets standardmått:

Medicinskåpets bredd är 300mm, djupet är 300mm och höjden är 380mm.

Färger:
I standardutförande pulverlackeras skåpet i vit standardkulör RAL 9003. Företaget erbjuder även specialnyanser efter önskemål.

Lås:
Nyckellås levereras som standard, som tillval kan skåpet förses med annan låstyp exempelvis kodlås, elektroniska lås RFID eller andra typer av lås.Klicka här för mer information om medicinskåpet.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår