Dags att renovera, restaurera eller täta taket?

Datum: 27 Jan 2022

Med Thermo-Logic AB´s tak-system får du ett tätt, skarvfritt, uv-reducerande och estetiskt tilltalande membran som förnyar ditt gamla tak utan att behöva ta bort den gamla takpappen. Man slipper Heta Arbeten och kostnader samt logistik för att avlägsna och deponera gammalt takmaterial.

På köpet skapar vårt system ett ”kallt tak” som sänker temperaturen ifrån 45-55 grader sommartid ner till lufttemperatur vilket förlänger livslängden på mekaniska system monterade på taket och ökar effekten på solpaneler med upp till 30%. AC-system behöver inte heller jobba så hårt för att hålla en behaglig temperatur i fastigheten.

Taket blir lätt att underhålla och hålla rent samtidigt som takets livslängd förlängs med minst 10 år. Systemet fungerar på i stort sett alla taktyper så som plåt, bitumen, PVC mm.

Kontakta gärna oss på Thermo-Logic ABför kostnadsfri besiktning och konsultation.
Klicka här för att komma till våra kontaktuppgifter.

Mer om produkten Takbeläggning

Takbeläggning

Thermo-Logic´s Takbeläggningssystem

Det finns lite olika sätt att laga eller restaurera ett läckande tak. Det dyraste är att riva bort den gamla tak-pappen och ersätta med ny, och det billigaste är att ”lappa och laga” allt eftersom problemen dyker upp.

Dock så finns det ytterligare ett alternativ om du istället vill ha en lösning som är heltäckande, vattentät, hermetiskt och estetiskt tilltalande och som samtidigt förlänger takets livslängd, reducerar och reflekterar solvärme samt underlättar underhåll.

I tillägg till det en estetiskt trevlig lösning, komplett tätskikt på taket och snabb installation får taket ett uv-reducerande och reflekterande skydd som sparar energi i kylning, underlättar Thermo-Logic´s tak-coatings för takmonterade kylaggregat och fläktar samt effektiviserar för energisystem. Det är dessutom mer ekonomiskt än att riva bort gammal papp och ersätta med ny både med utförande och kostnader för avfallshantering mm.

Takbeläggning

Takbeläggning

Produktöversikt

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår