Congrid nyanställer

Datum: 6 Mar 2020

Congrid är stolta över att välkomna Poola Isomäki som HR-chef. Isomäki har omfattande erfarenhet av hantering och utveckling av personalresurser, och har tidigare arbetat på internationella SaaS-företag. I sin nya roll på Congrid kommer i hennes ansvarsområden att ingå att vara drivande bakom att skapa en bra personalupplevelse, kompetensutveckling och företagstillväxt med ett globalt perspektiv.

Isomäki har uppvisat skicklighet inom personal- och arbetssökandeupplevelse, global rekrytering och skalning av HR-funktionen för att matcha i ett växande företags affärsbehov. Som HR-specialist inriktad på programvarubranschen har hon över sex års erfarenhet av att rekrytera internationella talanger. Hon har i flera år arbetat på Finlandsbaserade nydanande företag som går i bräschen för internationalisering. Hon arbetade senast som HR- och rekryteringschef för personalkommunikationsplattformen Smarp, där hon ansvarade för rekrytering, personalresurser och arbetsplatskultur i Finland, Sverige, Storbritannien och USA.

Isomäki har en magisterexamen i företagsledning från Hanken Svenska handelshögskolan och en politices magisterexamen från Helsingfors universitet.

Congrids dagliga verksamhet grundas på ett starkt kundfokus, självständighet och arbete i team. Företaget vill föregå med gott exempel genom att eliminera silor och byråkrati för att kunna maximera effekten av samarbete.

”– På Congrid bygger vi en kultur som grundas på tillit och självständighet, tillsammans med aktiviteter som möjliggör vår tillväxt och ger våra kompetenta medarbetare friheten att fatta beslut. Vi tror att en sådan kultur gör oss starkare och attraherar kompetens till vårt företag. Vi är stolta över att välkomna Poola till vårt växande team med kompetenta medarbetare”, säger Timo Makkonen, företagets vd.

Det är oerhört inspirerande att befinna sig i framkanten av byggbranschens digitalisering och bli en del av Congrids otroliga gemenskap. Jag ser fram emot vår fantastiska resa mot tillväxt”, kommenterar Isomäki.

Congrid hjälper branschen att utvecklas mot en kvalitets- och säkerhetsdriven kultur, och vill öka tilliten, engagemanget och ansvarstagandet i branschen. Genom att strömlinjeforma arbetet vill företaget eliminera silor och förbättra samarbetet mellan projektintressenter i alla byggprojekt och -faser.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår