Congrid meddelar ny lansering av svenska webbplatsen www.congrid.se

Datum: 29 Apr 2020

Congrid hjälper byggbranschen med att förbättra kvalitet och säkerhet genom att eliminera fel med transparens och skapa ett starkare samarbete på byggarbetsplatsen.

Congrid grundades 2013 av en grupp byggproffs som ville göra kvalitets- och säkerhetsarbetet enkelt och transparent. Från tidigt har det finska företaget utvecklat sin plattform tillsammans med sina kunder. Detta har gjort det möjligt att skala lösningar efter kundernas förändrade behov, dessutom stöder det transparens och samarbete under hela projektfaserna.

När du besöker den nya webbplatsen kan du läsa om allt som Congrid har att erbjuda. Både produktupplysningar, framgångshistorier från kunder, framtida utveckling och all annan välbehövlig information om Congrid finns nu på ett enda ställe. Med vår uppdaterade plattform inför Congrid transparens och kommunikation på en ny nivå, så här i byggbranschens digitala tidsålder. Företaget erbjuder en gemensam plattform som hanterar all kvalitets- och säkerhetsledning i alla slags byggprojekt, med verktyg för hela byggets livscykel: från planering via konstruktion till underhållsfasen.

Erbjudandet är inriktat på smidigt samarbete, kommunikation och övergripande förståelse av vad som har byggts och hur det har byggts – på både byggarbetsplatsen och kontoret. Produktportföljen består av lätthanterliga produkter, som hanterar vardagliga rutiner, rapporter och prioriteringar som har med kvalitets- och säkerhetsledning att göra.

Verktyget Kvalitet har produkter som Anmärkningar, Kvalitetsinspektioner, Besiktningsprotokoll, Byggdagbok,
Foto observationer och CongridLITE. Verktyget Säkerhet innefattar Säkerhetsanmärkningar, Skyddsronder, Besiktningsprotokoll, Byggdagbok och Analys. Congrid tillhandahåller också ett antal tjänster som är till som support för att använda Congrid och utveckla kvalitets- och säkerhetsledningsprocesser.

Congrid grundades 2013 av ett team byggprojektledare som blivit frustrerade med användandet av penna, papper och Excel-filer för att hantera kvaliteten och säkerheten på byggarbetsplatser. Congrids molnbaserade programvara erbjuder användarna en plattform för hantering av kvalitets- och säkerhetskontroll vid alla byggprojekt, vilket minskar kvalitetskostnaderna, förbättrar säkerheten och maximerar produktiviteten på byggplatsen. Systemet är i bruk hos fler än hundra kunder på byggarbetsplatser både i Finland och Sverige.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår