Congrid har gett ut en handbok om beredskap mot epidemins påverkan inom byggbranschen

Datum: 14 Sep 2020

Vad är kvalitet i byggandet? Hur upprätthålls säkerhetsstyrningen under epedemin?

Det påbörjade årtiondet har visat att situationen i hela världen kan ändras på en väldigt kort tid, och att verkningarna av den ändrade situationen inte alltid kan prognostiseras så exakt. Av denna anledning skrev vi en handbok, där vi samlade teori och verktyg som stöd för beredskap inför kommande undantagstider.

Vår handbok innehåller expertinformation om verkningarna av epedemin och de utmaningar som den skapat i kvalitets- och säkerhetsstyrningen av arbetsplatsen. Vårt teoriavsnitt består både av forskningsmaterial och expertintervjuer – i vår handbok har vi samlat synpunkter från olika aktörer på arbetsplatsen, allt från projekteringsledning till byggnadsarbetare.

Vi anser det vara viktigast att förstå att kraven på kvalitets- och säkerhetsstyrningen inte försvinner någonstans under epedemin. Det är viktigt att planera processerna för dem på förhand så att de blir tillräckligt hållbara, så att upprätthållandet av dem hålls på minst samma nivå som under normala tider.

Allt kan du inte planera eller veta på förhand, men noggranna förberedelser skapar förutsättningar för ett lyckat slutresultat. Ladda ner den kostnadsfria handboken!
Congrid erbjuder en användarvänlig programvara, som gör kvalitets- och säkerhetsledning inom ett byggprojekt lätt och transparent för olika parter. Företaget betjänar byggbranschen så att det möjliggör de bästa verktygen för ett högkvalitativt och effektivt utförande av byggprojekten.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår