Certifierat hållbart trallvirke som håller

Datum: 5 Maj 2021

Kärnsund Wood Link levererar ett brett utbud av exklusivt trallvirke i hårdträ, som är ett helt organiskt material med en naturlig motståndskraft mot röta helt utan tillförda gifter. Vår hårdträtrall är därför ett extra bra val där människor, och inte minst barn kommer i direkt kontakt med tralldäcket.

Hårdträ är inte bara beständigt och starkt. Eftersom det också är slitstarkt så passar det lika bra i publik miljö som hemma vid huset.

  • Bangkirai
  • Cumaru
  • Ipe
  • Termo Ask
Hårdträtrall behöver inte ytbehandlas och blir med rätt skötsel efter en tid vackert silvergrått och smälter då in i alla tänkbara miljöer. Ett tralldäck i hårdträ blir bara vackrare med åren.

SE PRODUKTER

PREFAB I HÅRDTRÄ

Kärnsund Wood Link levererar även prefabricerade lösningar för stora byggprojekt där trä och tralldäck är ett betydande inslag i landskapsarkitekturen.

Träslaget Azobe som är grunden i de flesta av våra prefabricerade träkonstruktioner, kan på grund av sin naturliga styrka och hållbarhet ersätta stål och betong i t.ex. broar och andra tyngre konstruktioner. Azobe är också toppvalet för trädäck, bänkar och andra träkonstruktioner i parkmiljöer med krav på hög hållbarhet och slitstyrka.

LÄS MER OM PREFAB I HÅRDTRÄ

Mer om produkten Trallvirke

Trallvirke

Vårt sortiment av trallvirke är uppbyggt för att kunna erbjuda en optimal produkt för varje projekt.

Kraven på trallvirke på den privata balkongen är annorlunda än kraven som ställs på den offentliga strandpromenaden. Skall projektet vara en livslång investering eller passar det bättre att byta material efter några år?

Kontakta våra trätekniska experter – vi leder dig till rätt produkt.

Cumaru Trall
BANGKIRAI TRALL
IPE TRALL
LÄRKTRALL
KAPSLAD KOMPOSITTRALL
TERMOTRALL ASK
TERMOTRALL FURU
TRALL MED INTEGRERAT HALKSKYDD
AZOBE TRALL
ÖVERLIGGARE I JATOBA
ÖVERLIGGARE I SIBIRISK LÄRK

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår