Cembrit Small Module

Datum: 13 Feb 2018

Cembrit utökar sitt sortiment av fasadskivor med skivor i fem mindre modul-format. Det nya sortimentet har namnet "Cembrit Small Module" och är mindre versioner av de befintliga fasadskivorna: Cembrit Cover, Cembrit Solid och Cembrit Patina.

De små skivorna har exakt samma egenskaper och goda kvaliteter som fasadskivorna i det ordinarie sortimentet och finns i dagsläget att tillgå i 15 olika färger och fler färger kommer att lanseras framöver.

De nya mindre formaten har tagits fram eftersom marknaden efterfrågar små fasadskivor som är betydligt smidigare och lätta att hantera samt ger arkitekten fler designmöjligheter. Olika färger, format och texturer kan kombineras på otaliga sätt och mönster. Små skivor kan till exempel kombineras med stora skivor med spännande resultat
I och med lanseringen av Cembrit Small Modules vill vi framhäva de kreativa möjligheterna, de praktiska fördelarna och den förbättrade hanteringen i byggprojekt vad gäller mängden material som behöver användas, tidsåtgång och kostnader.
/Anna Ranow, Cembrit
Cembrit har med det nya sortimentet ökat flexibiliteten och modulformatet passar det moderna byggandet i Sverige. Nyheten är även sprungen ur företagets starka vilja och vision att bidra till bättre dagar) för såväl de som bor och nyttjar husen som för alla som är med och skapar dem.
Vi underlättar beställning då vanliga format som tidigare varit beställningsvara nu finns som standard. Förenklingen innebär även en kostnadsbesparing som våra kunder kommer att märka.
/Anna Ranow, Cembrit

Referensprojekt från Cembrit AB

Friends Arena

Friends Arena

Nybyggnad | Solna | 2,8 mdr kr

Sveriges nya nationalarena, Friends Arena i Solna byggdes för att kunna anpas...

Nerike Brandstation

Nerike Brandstation

Nybyggnad | Kumla | 58,0 Mkr

Nybyggnad av brandstation, räddn.cent som består av en byggnad i Kumla på ett...

Kv Tinnerbäcken

Kv Tinnerbäcken

Nybyggnad | Linköping | Ca 100 mkr

Nybyggnad av seniorbostäder som uppgår till 3 byggnader i Linköping med 60 lä...

Skanstullshallen

Skanstullshallen

Nybyggnad | Stockholm | 62,0 Mkr

Nybyggnad av idrottshall, gymnastiksal som består av en byggnad i Stockholm p...

FÅ NYHETER OM MATERIAL &
PRODUKTER - DIREKT I INKORGEN

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till.
Läs mer...

OK, jag förstår