Cado har ny innovativ lekplatslösning i sitt utbud

Datum: 5 Sep 2019

Lekplatsleverantören CADO har en ny produkt i sitt utbud. Click & Play, som produkten heter, är en innovation som förenklar återanvändandet av lekredskap på lekplatser. Click & Play är ett så kallat klicksystem av rostfria lekredskap som är utvecklat för att kunna förankras i fasta markfundament på olika lekplatser. Click & Play kan också anpassas efter önskemål och behov för att variera lekredskapen på lekplatser; exempelvis kan en klätterlek enkelt bytas ut till en gunga.

– Systemet består av cirka 25 lekredskap i rostfritt stål och vi planerar att utöka sortimentet, säger Mats Parmborn (Konsult för CADO).

CADO kan installera det nyutvecklade Click & Play och markfundament på befintliga lekplatser med fallunderlag. Click & Play är tillverkat för att kunna förflyttas kostnadseffektivt och enkelt till nya lekplatser och anpassas till barn i olika åldrar. Det gör produkten unik på marknaden.

– De använda lekredskapen ger vi ett nytt liv någon annanstans, förklarar Mats Parmborn.

– Tack vare att systemet är så flexibelt kan det enkelt demonteras för att göra ett område tillgängligt för andra aktiviteter. Exempelvis kan träningsutrustning monteras på samma underlag och i samma markfundament, vilket är både miljövänligt och ekonomiskt. Click & Play erbjuds också för leasing som ett kostnadseffektivt alternativ. Produkterna är därför också väl anpassade till att användas på allmänna platser där tidvis andra aktiviteter äger rum, säger Mats Parmborn.Läs mer i produktbladet!

CADO är en svensk – dansk verksamhet som är representerad i hela Norden med kontor i både Danmark, Norge och Sverige. CADO är återförsäljare av lekredskap, multibanor, vattenlek, fitness för utomhusbruk m.m. från flera av Europas ledande producenter. Verksamheten har fokus på att hjälpa kunden från idé till verklighet genom ett spännande produktsortiment och rådgivning med många års erfarenhet i branschen.

Ladda ner vår skrivbordsapp


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...