ByggfaktaDOCU inleder samarbete med ProdLib

Datum: 11 Sep 2019

ByggfaktaDOCU inleder samarbete med ProdLib

Det innebär att du enkelt kan se hos oss vilka produkter och företag som har ProdLib CAD- & BIM-bibliotek och vi kommer automatiskt att lägga till nya bibliotek allt eftersom de publiceras.

PRODLIB - ORGANISERADE PRODUKTBIBLIOTEK

Prodlib hämtar branschledande tillverkares produktbibliotek direkt till ditt skrivbord och håller dem alltid organiserade och uppdaterade.

ProdLibs bibliotek innehåller tusentals BIM- och CAD-modeller för de mest använda planeringsprogrammen, såsom Revit, ArchiCAD och AutoCAD. Produktbiblioteken innehåller också dokument och andra stödmaterial för planering.

Bläddra i biblioteken, läs produktdata, bearbeta produktparametrar och lägg till planeringslösningar direkt i till exempel AutoCAD-, Revit-, ArchiCAD- och AutoCAD LT-programmen. Det sker enklast genom att dra och släppa filerna direkt in i ritningarna.

Filerna är tillförlitliga och högklassiga. Modellerna är tillgängliga i olika filformat.

PRODLIBS PRODUKTBIBLIOTEK INNEHÅLLER

BIM- och CAD-modeller
DXF-, DWG-, RFA-, GDL-, LCF-, SKP- och PDF-filer
Andra material som stöd för planeringen.

LÄTT ATT ANVÄNDA

Du kan använda ProdLibs produktbibliotek integrerade i ditt planeringsprogram eller som en självständig skrivbordsversion. Ladda ner ett eller flera produktbibliotek och bekanta dig med nya produkter och tillverkare.

UPPTÄCK PRODLIBS PRODUKTBIBLIOTEK FRÅN


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår