ByggfaktaDOCU inleder samarbete med ProdLib

Datum: 11 Sep 2019

ByggfaktaDOCU inleder samarbete med ProdLib

Det innebär att du enkelt kan se hos oss vilka produkter och företag som har ProdLib CAD- & BIM-bibliotek och vi kommer automatiskt att lägga till nya bibliotek allt eftersom de publiceras.

PRODLIB - ORGANISERADE PRODUKTBIBLIOTEK

Prodlib hämtar branschledande tillverkares produktbibliotek direkt till ditt skrivbord och håller dem alltid organiserade och uppdaterade.

ProdLibs bibliotek innehåller tusentals BIM- och CAD-modeller för de mest använda planeringsprogrammen, såsom Revit, ArchiCAD och AutoCAD. Produktbiblioteken innehåller också dokument och andra stödmaterial för planering.

Bläddra i biblioteken, läs produktdata, bearbeta produktparametrar och lägg till planeringslösningar direkt i till exempel AutoCAD-, Revit-, ArchiCAD- och AutoCAD LT-programmen. Det sker enklast genom att dra och släppa filerna direkt in i ritningarna.

Filerna är tillförlitliga och högklassiga. Modellerna är tillgängliga i olika filformat.

PRODLIBS PRODUKTBIBLIOTEK INNEHÅLLER

BIM- och CAD-modeller
DXF-, DWG-, RFA-, GDL-, LCF-, SKP- och PDF-filer
Andra material som stöd för planeringen.

LÄTT ATT ANVÄNDA

Du kan använda ProdLibs produktbibliotek integrerade i ditt planeringsprogram eller som en självständig skrivbordsversion. Ladda ner ett eller flera produktbibliotek och bekanta dig med nya produkter och tillverkare.

UPPTÄCK PRODLIBS PRODUKTBIBLIOTEK FRÅN


Ladda ner vår skrivbordsapp


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...