Bygg- och designlösningar för bastu

Datum: 17 Maj 2020

Saunamaailm OU är ett Internationell framgångsrikt företag som har varit verksamt i Estland sedan 1998. Företaget har under den tiden nått rekordhöga försäljningssiffror, presenterat ett mycket brett sortiment av bastuprodukter med hög kvalitet och erbjudit en rad tjänster och även införskaffat sig unik erfarenhet när det gäller underhåll och bygge av olika sorters bastu.

Vårt företag erbjuder er:

  • Ett brett sortiment till marknades bästa priser
  • Utveckling av designlösningar för bastu
  • Bygge och underhåll av bastu
  • Bastu utrustning
  • Bastutillbehör
  • Rådgivning och kundsupport

Vad vi bygger
Ett av områden som Saunamaailm specialiserar sig på är bygge av bastu och här kan vi erbjuda er ett väldigt brett spektrum av design lösningar – från anspråkslösa badstugor till exklusiva lyxobjekt. Ni väljer själva graden av finess och komplexitet som passar er bastu bäst. Som följd av aktivt arbete med kunden skapar vi ett individuellt projekt som maximalt motsvarar kundens önskemål.

Ett strålande exempel på ett fantastiskt arbete av våra specialister är den bastu-inspirerade spa anläggningen “Saunaküla” som saknar motsvarighet i hela Baltikum. Anläggningen har fyra villor med olika teman och typer av bastu: Rysk bastu, bastu med Jägartema, Finsk bastu och SPA-house. Saunaküla är stolt över det unika ångbadhuset som är utrustat med en handbyggd bastuugn. Ugnen rymmer mer än fyra ton stenar och är den enda av sitt slag i Estland.

Saunamaailm levererar oöverträffad bastuavkoppling till experter och fantaster av het ånga.

Mer om produkten Basturum

Basturum

Basturum

Basturum

Läs mer

Manualer

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår