Billigare och tunnare träbjälklag

Billigare och tunnare träbjälklag

EW-BJÄLKLAGET är det tunna och tysta träbjälklaget. Det passar lika bra i villor som i stora flerfamiljshus och ger en lägre totalkostnad än ett renodlat träbjälklag med motsvarande ljud- och brandegenskaper. Bjälklagselementen väger ca 200 kg/m2.

EW-bjälklaget är typgodkänt och kan användas tillsammans med såväl träväggar som med betongväggar.

Ljudklass B uppnås med mindre än 370 mm bygghöjd tack vare samverkan mellan bärande träreglar och ett betongskikt.

Förutom att byggandet går fort med prefabricerade element får man omgående en stabil yta att gå på när man ska arbeta vidare med installationer. Arbetet med rör och el kan ske uppifrån. Bjälklagselementen skräddarsys med el- och VVS-installationer som gjuts på rätt plats i betongen. EW-bjälklaget går utmärkt att kombinera med golvvärme.

EW-bjälklaget är brandtestat hos SP i Borås och är klassat REI 60 med hänsyn till brand.

Vi levererar EW-bjälklag till bland annat ägarlägenheter, bostadsrätter, hyresrätter, villor, fjällstugor, parhus, äldreboenden, församlingshem, kontor m m.

Hedareds Sand & Betong är ett familjeägt företag med en historia som sträcker sig ända tillbaka till 1952. Vår företagsfilosofi är att det gedigna och genomtänkta alltid har bäst förutsättningar att hålla i längden.

För mer information om EW-bjälklag kontakta Kjell Samuelsson tfn 033-22 24 16, kjell.samuelsson@heda.se

Dokumentation
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår