Beslagslösningar som ger utrymme

Datum: 10 Okt 2018

Göthes Industribeslag är sedan 1861 en av Skandinaviens ledande grossister av lås-, beslag- & säkerhetsprodukter till dörr- fönster-, fasadindustrin samt hus prefabrikanter. Vi på Göthes Industribeslag arbetar ständigt med att bistå våra kunders och marknadens efterfrågan, i form av produktsortiment & produktutveckling, teknisk kompetens samt hög servicegrad.

I detta arbete kan vi nu erbjuda ett komplett sortiment av pocketkarmar (skjutdörrskassetter) från italienska Eclisse. En unik egenskap i varje infälld skjutdörr är besparingen på ca 1 kvm/dörr av möblerbar bostadsyta. Pocketkarmar från Eclisse säljs komplett med skjutdörrsbeslag för max 100 kg dörr och passar för väggtjocklek 95/120 mm. Levereras i kompakta DIY-kit med monteringsanvisning. Finns för enkel- samt pardörr. Kulörvarianter: vit, ask. Karmfoder finns som tillval. Säljs exkl. dörr.

Fakta Eclisse: Eclisse har i över två decennier varit marknadsledare av pocketkarmar i Europa. Företaget grundades 1989 och omsätter 35 MEuro. All tillverkning sker i Italien. Eclisse tillverkar 1300 st. pocketkarmar/dag.

Om du finner Eclisse pocketkarmar intressant kontakta Per Yman för mer information på epost: per.yman@gothes.se

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...