Beslagslösningar som ger utrymme

Datum: 10 Okt 2018

Göthes Industribeslag är sedan 1861 en av Skandinaviens ledande grossister av lås-, beslag- & säkerhetsprodukter till dörr- fönster-, fasadindustrin samt hus prefabrikanter. Vi på Göthes Industribeslag arbetar ständigt med att bistå våra kunders och marknadens efterfrågan, i form av produktsortiment & produktutveckling, teknisk kompetens samt hög servicegrad.

I detta arbete kan vi nu erbjuda ett komplett sortiment av pocketkarmar (skjutdörrskassetter) från italienska Eclisse. En unik egenskap i varje infälld skjutdörr är besparingen på ca 1 kvm/dörr av möblerbar bostadsyta. Pocketkarmar från Eclisse säljs komplett med skjutdörrsbeslag för max 100 kg dörr och passar för väggtjocklek 95/120 mm. Levereras i kompakta DIY-kit med monteringsanvisning. Finns för enkel- samt pardörr. Kulörvarianter: vit, ask. Karmfoder finns som tillval. Säljs exkl. dörr.

Fakta Eclisse: Eclisse har i över två decennier varit marknadsledare av pocketkarmar i Europa. Företaget grundades 1989 och omsätter 35 MEuro. All tillverkning sker i Italien. Eclisse tillverkar 1300 st. pocketkarmar/dag.

Om du finner Eclisse pocketkarmar intressant kontakta Per Yman för mer information på epost: per.yman@gothes.se

FÅ NYHETER OM MATERIAL &
PRODUKTER - DIREKT I INKORGEN

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till.
Läs mer...

OK, jag förstår