Bättre inomhusmiljö börjar utomhus!

Datum: 24 Okt 2019

Vi kommer alltid att bygga lokaler med värme/kylreglering och dessa aggregat kommer alltid dra ström (= energi). På vintrarna kommer vi värma och på vår, sommar och tidig höst kommer vi kyla ner för att få ett behagligt inomhusklimat.

När det gäller solskydd kommer vi i framtiden få se stora förändringar, man kommer jobba mycket mer med både interiöra och exteriöra solskydd för att skapa ett bättre inomhusklimat men också för en hållbar utveckling.

Idag går 10 % av all energi åt till att kyla ner byggnader, genom att använda rätt utvändigt solskydd kan man få bort upp till 90 % av inkommande värme, detta ger framförallt besparingar på ekonomin då aggregaten inte drar så mycket energi men den stora plusfaktorn är givetvis att vi spar på vår miljö. Vi är övertygade om att vi kommer få se regleringar i framtiden från politiken där någon typ av exteriöra solskydd är krav, allt för att minska vår påverkan på miljön genom minskad energianvändning.

Så när du sätter upp exteriört solskydd från Draper Europe spar du energi, vilket spar pengar – och du spar på miljön!Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår