Bättre arbetskomfort med kranportar från Champion Door

Datum: 26 Sep 2018

Champion Doors kranportar sparar energi och förbättrar arbetskomforten

Kranportarnas plats, längst upp under taket, är dålig, när man tar hänsyn till energieffektiviteten. De traditionella kranportarnas problem är tätheten, energi slösas samt arbetsförhållandena försämras. Champion Door kranportar är designade för att lösa dessa problem.

Champion Door har två olika typer av kranportar; en låg modell för endast kranen och en T-modell vars nedre del kan användas separat som port för fordon och transport. Portautomatiken kan programmeras så att luckan öppnas till övre kanten av fordonsporten med tryck av en knapp, och med tryck av två knappar öppnas porten ända upp till taket.

Utmärkt värmeisolering
Champion Doors industriportars värmeisolering är förstklassig, så de passar utmärkt som ytterportar, och emellan kalla och varma utrymmen. Tack vare den effektiva värmeisoleringen är fuktkondenseringen på porten minimal – vilket förhindrar isbildningen. Warm -modellens u-värmevärde är 0,71 W/(m2 * K). Champion Door industriportarnas behov av underhåll är lågt, så deras livscykelkostnad är förmånlig.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...