Base & Solid, skapad för badrummet – enkel att montera utan att borra!

Datum: 28 Feb 2019

Alltfler uppskattar att matcha och profilera detaljerna även i badrummet. Fler färger ger fler inredningsmöjligheter. De stilrena badrumsserierna Base & Solid finns numera i polerat, mattborstat, mässing och svart. Den uppdaterade färgpaletten ger ännu fler möjligheter att skapa ett harmoniskt och personligt rum. De svarta produkterna är senast in i serien. Svart är en effektfull och sober kulör som antingen smälter in mot en mörk bakgrund, eller som tar plats som utropstecken i inredningen.

Gör inte hål i onödan
Alla produkter i serierna Base & Solid har självhäftande baksida. De är lätta att montera och man behöver inte borra hål i ytskiktet. Något som är särskilt uppskattat när det gäller montering i våtutrymmen.

4 enkla steg
1. Rengör underlaget noga och låt det torka.
2. Avlägsna skyddsfilmen.
3. Applicera produkten på önskad plats.
4. För optimal vidhäftningsförmåga låt limmet härda 24 timmar.

Miljöbedömning
Flertalet av produkterna i Base & Solid-sortimentet är accepterade av Byggvarubedömningen.

Rum, kök, bad, hall
Hos Beslag Design finns matchande handtag, knoppar och belysning så att helheten blir komplett. Till både hem, butik, kontor, restaurang och hotell. Detaljer som lyfter inredningen.

Mer info i produktbladet för Base & Solid.

Ladda ner vår skrivbordsapp


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...