Arbetsplatsutrustning för proffs!

Datum: 30 Okt 2019

GBP Ergonomics grundat 1905, är idag en av Skandinaviens ledande tillverkare av ergonomiska arbetsplatser för bland annat industri, verkstad, lager, packning och kontor.

Hos GBP hittar du bland annat arbetsbord som passar optimalt i en verkstad eller industriarbetsplats. I vårt sortiment hittar du ergonomiska höj- och sänkbara modeller som kan beställas som ett komplett bord eller välj den påbyggnad som passar dina behov bäst.

Vi erbjuder även robusta och funktionella klädskåp som uppfyller alla krav på funktionalitet och miljö och som passar i de flesta miljöer. Vi erbjuder även en fantastisk kollektion som matchar moderna trender och krav och som gör din arbetsplats bättre. Det ska vara enkelt att inreda kontoret.

Vår nya serie DNA är en stilfull, robust och prisvärd serie som består av höj- och sänkbara skrivbord för en mer ergonomisk arbetsställning, konferensbord, bokhyllor, kontorsskåp med mera i moderiktiga färger.

GBP är en komplett leverantör av de produkter, som du behöver på din arbetsplats och när du önskar en effektivare arbetsplats. Oavsett om du ska inreda en mindre arbetsplats, en verkstad eller ett större industriföretag är GBP din rätta partner.


Till våra arbetsbänkar

Till våra fasta arbetsbänkar

Till våra specialbordTill våra bordsskivor för
arbetsbord

Till våra arbetsbelysningar

Till våra lyftpelareTill våra packbord

Till våra plåtskåp

Till våra klädskåpTill våra kontorsmöbler

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår