Ångvisslan

Nybyggnad av bensin- & servicestation i Varberg. Själva byggnationen startade maj 2020 med en beräknad byggtid på 18 månader till en uppskattad kostnad av 20-30 mkr över en bruttoyta på 400 kvadratmeter.

Byggherre var St1 Sverige och som arkitekter anlitades Kanozi Arkitekter. Projektet utfördes i form av totalentreprenad som hanterades av DC Wäst som totalentreprenör.

Tittar vi på andra företag som Byggfakta har kopplat till byggprojektet hittar vi exempelvis PE Teknik & Arkitektur som har deltagit som konstruktör, som ventilationsentreprenör arbetade Kiwi Gruppen i Sverige och Runevads VVS Teknik anlitades som VS-entreprenör. Elinstallationerna hanterades av Roland Widepalms Elektriska samtidigt som Craftsman i Sverige utsågs till golventreprenör och MH Bygg o Måleri hade hand om måleriarbetet.

Missa inte nya affärsmöjligheter på projektmarknaden, testa BYGGFAKTA SMART. Du får en gratis lista med planerade byggprojekt här
Byggfakta

Projektdata

Nybyggnad av bensinstation i Varberg
Ångvisslan
Semaforgatan 2
Varberg
Varberg
Halland
Värde(Milj.):
20-30 Mkr
Entr.form:
Totalentreprenad
Bruttoyta:
400
Byggstart:
maj 2020
Färdigt:
Höst 2021
Byggtid:
18 Månader
Skapades:
2019
Uppdaterades:
2020-08-25

Relaterade projekt

Biskopsgården

Biskopsgården

Nybyggnad | Göteborg | 25 Mkr

Nybyggnad av bensin- & servicestation som består av en byggnad i Göteborg på ...

Vist 10:25

Vist 10:25

Nybyggnad | Ulricehamn | ca 25 mkr

Nybyggnad av bensin- & servicestation som består av en byggnad i Ulricehamn p...

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår