Allaways unika rörsystem

Datum: 21 Sep 2010

Den kanske viktigaste delen i din kommande centraldammsugare är det rörsystem som leder luften från slangen till centralenheten. För att det ska fungera så bra som möjligt har Allaway konstruerat ett limfritt system i diametern 44 mm. Limfria skarvar gör att det är enkelt att montera och ger samtidigt en slät insida med minimalt motstånd. Dimensionen är vald för att få optimal lufthastighet för att transportera hushållsdamm och tyngre partiklar som grus och småsten till centralenheten. Materialet polypropen är miljövänligt och slitstarkt. Dessutom är alla böjar och utsatta slitageytor försedda med dubbelt så tjockt gods för extra lång livslängd.

Genom att välja Allaway original rörsystem undviker du problem. Den patenterade sugdosan i väggen är försedd med den populära ”legofällan” som hindrar större föremål från att komma in i systemet och förorsaka stopp. Legofällan är ett Allaway-patent och finns inte hos någon annan leverantör.

Du kan köpa rör och rördelar i kompletta rörpaket med 1, 2 eller 3 sugdosor. Alla delar finns också att köpa separat.

För mer information klicka på bilden eller länken nedanför.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår