Allaway lanserar nya smarta centraldammsugare

Datum: 3 Apr 2019

Allaway släpper en helt ny generation centraldammsugare med flera smarta innovationer. Centralenheterna från samtliga tillverkare har sett ut på ungefär samma sätt och med likartade funktioner de senaste 30 åren. Med de nya centralenheterna I AX -och AZ serierna kommer maskiner anpassade till dagens behov.

AZ 45i serien erbjuder en verkligt innovativ skapelse där du som användare laddar ner Allaway appen till din mobiltelefon eller läsplatta och via Bluetooth får värdefull information om maskinens servicebehov. Det kan handla om filterbyte- påsbyte eller annat servicebehov. Följ även med i kalendern och få data över dammsugningsfrekvens och inte minst elförbrukning, eller skapa ett städschema för hela familjen med påminnelser till samtliga. I appen dyker det även upp städtips, information om produkter och inköpsställen. Handtaget på AZ 45i kommunicerar trådlöst med centralenheten och har även effektreglering i fem steg.

AZ serien finns även med traditionell styrning utan app. funktion i modellerna AZ 35, 45 och 55. Integrerat uttag på maskinen gör det möjligt att använda dammsugaren där den är monterad och även förenkla den övriga rörinstallationen.

Ytterligare en nyhet hos samtliga nya maskiner är det smidiga väggstativet som är vridbart vilket betyder att man kan leda in till-och frånluften från endera sidan. Det ger en flexibilitet vid installationen av centralenheten och ger också möjlighet att göra utbyten till alla system på marknaden.

Ladda ner broschyren "Ett Smart Val Till Hemmet" här!

Ladda ner vår skrivbordsapp


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...