Alfing I Älmhult AB

Datum: 16 Maj 2019

Alfing har levererat teleskopsläktarna till Brinova Karlskrona Arena

I snart 50 år har vi konstruerat, tillverkat och monterat stolar

På Alfing började vi att tillverka och montera stolar i slutet av sextiotalet. Främst var det då inredningar till skolor och universitet. Sortimentet har genom åren utökats med robusta stolar för arenor och komfortabla stolar för konferensanläggningar.

De senaste åren har vi även expanderat vårt sortiment med teleskopläktare för bl.a. multiarenor och andra arenor där stor flexibilitet önskas.

Våra kunder är byggföretag, kommuner, offentliga förvaltningar och föreningar runt om i vårt avlånga land. Under åren har vi levererat mer än 150 000 sittplatser till våra kunder.

Eftersom vår installation för många blir den dagliga arbetsmiljön har vi satt höga krav på ergonomi och praktiska skrivlösningar samt slitstarka och komfortabla stolar.

ISO-9001 & ISO 14001
Vår konstruktion, tillverkning och montering arbetar efter vårt interna kvalitetssystem som är årligen ISO-9001-certifierat sedan 1997. Alla ingående komponenter hos oss eller våra underleverantörer följer detta system. Detta ger dig som kund en trygghet för att kvaliteten ska uppfylla dina krav för många år framåt.

ISO 14001 fastställer hur ett miljöledningssystem skall byggas upp och vilka funktioner som skall finnas.

Till exempel skall systemet innehålla en grundläggande policy, tidsatta mål i en handlingsplan och även en uppföljning av miljöarbetet.

I sommar kommer ni att hitta Alfings stolar på Vallarna i Falkenberg.

Mer om produkten Alfing Komfortstolar

Alfing Komfortstolar

Vårt sortiment omfattar hörsalsstolar, läktarstolar, kongresstolar och teleskopläktare & tillbehör.

Alfingstolar.se

Alfingstolar.se

I snart 50 år har vi konstruerat, tillverkat och monterat stolar.

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...