Airshoppens nya lager


När bolaget 2019 beslöt att flytta sitt centrallager till en ny logistikanläggning i Landskrona, vände de sig till oss på AJ Produkter med ett tydligt uppdrag: Att maximera lagerkapaciteten utifrån lokalens förutsättningar och se till så att all önskvärd inredning kom på plats i rätt tid.

Kundens önskelista var lång
Rickard Larsson, projektsäljare på AJ Produkter med inriktning på lagerlösningar, ledde arbetet med att ta fram en helhetslösning utifrån kundens önskemål. Utöver en platsbesparande layout och högkvalitativ inredning stod även god ergonomi, effektiva plockrutiner och hög säkerhetsnivå på kravspecifikationen.
– Det här var ett uppdrag som passade oss väldigt bra, säger Rickard. Med vårt breda lagersortiment och vår långa erfarenhet av stora logistikprojekt kunde vi snabbt presentera ett attraktivt förslag, som både svarade upp mot dagens och framtida behov. När Airshoppens ledning sagt JA till vårt förslag, övergick vi till att hantera alla praktiska frågor.

Vi levererade en helhetslösning
Vårt helhetsåtagande omfattade allt från inredningsskisser till projektledning och besiktning. Därutöver levererade och monterade vi produkter enligt följande:
• Pallställ Ultimate med totalt 4 300 pallplatser som märktes upp individuellt.
• Ca 1000 plockplatser i rullbanor av flow racks-typ integrerade i pallstället för de mest högfrekventa varorna.
• Alla plockplatser har långsideshanterade pallar för en mer ergonomisk plockning.
• Säkerhetslösningar med rasskydd, pallstopp, stolpskydd, gavelskydd och bakkantstopp.
• Kompletterande lagerinredning såsom packbord och plockvagnar samt kontorsmöbler.

Missa inte nya affärsmöjligheter på projektmarknaden, testa BYGGFAKTA SMART. Du får en gratis lista med planerade byggprojekt här
Byggfakta

Referensprojekt från AJ Produkter AB

CC Höganäs

CC Höganäs

Helsingborg

Vammarskolan i Valdemarsvik

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår