Accesso 600 inspektionsbrunn

Datum: 22 Sep 2020

Vårt nya breda sortiment av 600 mm:s inspektionsbrunnar tål inte bara inspektion in i minsta detalj. Brunnarna tål även att användas för inspektion år efter år. Med Uponor Accesso 600 får du ett system från botten till topp som är enkelt att installera, erbjuder goda flödesförhållanden och som tål tufft slitage. Allt från en världsledare på underjordisk infrastruktur.

Tål tuff användning
Nya Uponor Accesso 600 är en inspektionsbrunn för spill och dagvattenlösningar för underlättad tillsyn och underhåll. Brunnen används vanligtvis vid sammankoppling av flera tillopp och riktningsändringar.

Uponor Accesso 600 kan användas för nästan alla installationsförhållanden. Tack vare sin hållbara konstruktion kan den installeras på sex meters installationsdjup och grundvattennivå upp till fem meter. Kringfyllning och komprimering görs enkelt tack vare av dess cylinderformade och stabila botten. Den är tillverkad i formsprutad PP vilket ger mycket bra slagseghet, utmärkta hydrauliska egenskaper samt motståndskraft mot korrosion och kemikalier.

Vidare gör brunnens låga vikt den enkel att hantera vid installation. Sammantaget är nya Uponor Accesso 600 ett hållbart val med lång livslängd för nordiska förhållanden.

Läs mer om Uponor Accesso

Mer om produkten Spillvattensystem

Spillvattensystem

Spillvatten är förorenat vatten från hushåll, företag och olika processer inom industrin. Förr släpptes orenat spillvatten ut i hav och sjö och detta ledde till stora föroreningar. Under 1960-talet ökade svenska staten sina insatser för ett mer miljövänligt Sverige. De kommunala avloppen sanerades, avloppsreningen byggdes ut och vi fick Miljöskyddslagen.

Ultra Classic rör

Ultra Classic rör

Produktöversikt

Läs mer

Ultra Double rör

Ultra Double rör

Produktöversikt

Läs mer

Ultra Rib 2 Spillvattenrör
PVC rör

PVC rör

Produktöversikt

Läs mer

Spillvatten - Monterings- och installationsanvisningar
Spillvatten  - REACH declaration of conformity
Spillvatten - Miljödeklarationer
Spillvatten - AMA Texter
Spillvatten  - Certifikat
Spillvatten  - Teknisk Handbok
Spillvatten  - CAD Detaljer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår