Typgodkänd skruv för sandwichpaneler

Datum: 2 Jul 2009

Marutex skruvar för sandwichpaneler omfattar nu längder upp till 200mm paneltjocklek. De har en grövre gänga under skallen för säker tätning mellan brickan och panelen och finns för både lättbalk och stålbalk upp till 12mm. U-nite har också ett komplett sortiment av panelskruv i kolstål och för träunderlag

Marutex® För 50 år i tuffa miljöer
Marutex är det säkra alternativet för dig som vill investera i framtiden. Det är den enda rostfria byggplåtskruven som är testad av SP och typgodkänd av SITAC. Marutex har typgodkänts för miljöer till och med korrosivitetsklass C4 och för en teknisk livslängd på hela 50 år. Den tillverkas av ett rostfritt specialstål som efter värmebehandling får en hårdhet fullt jämförbar med härdat kolstål.

Marutex-skruven används idag av de flesta ledande stålbyggnadsföretagen och har sedan 1995 levererats till många framgångsrika byggprojekt. Många av byggnaderna står i aggressiva miljöer där rostfria infästningar är ett måste. Skruvarnas unika borregenskaper i kombination med den mycket höga korrosionshärdigheten, sätter Marutex i en klass för sig. Faktum är att vi troligen aldrig får veta hur gammal en Marutex-skruv kan bli.
Framtidens arkeologer kommer att bli förvånade. Vissa skruvar kommer att gå till historien.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår