Osby PB2 Helautomatisk fastbränslepanna

Datum: 15 Jun 2009

Osby PB2 är en helautomatisk fastbränslepanna avsedd för eldning med torra träbränslen typ pellets, briketter och flis. Pannans automatiska sotning gör att samma höga verkningsgrad alltid kan garanteras. Med detta system behöver anläggningen normalt inte släckas ner annat än under sommaren, vilket reducerar både arbets- och alternativa bränslekostnader. Ett automatiskt askutmatningssystem ingår i pannan, vilket ytterligare bidrar till att reducera arbetsinsatsen under eldningssäsongen.

Pannans rostersystem är konstruerat som en enhet. För att öka flexibiliteten finns två typer av styrsystem, ett enklare och ett mera omfattande för styrning av hela anläggningen. Anläggningen kan även fjärrstyras.

PB2 är resultatet av många års erfarenheter av fastbränsleanläggningar. Särskilt stor vikt har lagts vid hög verkningsgrad, låga driftskostnader, låga utsläpp och ett enkelt handhavande.

För mer information, klicka på bilden eller länkarna nedanför.

Mer om produkten Fastbränslepannor

Fastbränslepannor

Pannor för fastbränsle

Osby GTPSÖ

Läs mer

Osby HHTS

Läs mer

Osby HVTS

Läs mer

Osby P500

Läs mer

Osby PB2

Läs mer

HVTS-G

Läs mer

Fastbränslelösningar

Läs mer

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...