Specialdesignade rengöringsprodukter för härdplastbeläggningar

Datum: 20 Maj 2009

Fogfria härdplastbeläggningar är sedan länge kända för att vara lättskötta och slitstarka. Genom att sköta golven och använda rätt rengöringsprodukter från början så kan användaren maximera livslängden och få golven att se snygga ut längre. Men alla vet inte hur de ska sköta sina golv på bästa sätt.
Flowcrete Sweden AB, Sveriges ledande leverantör av fogfria golvbeläggningar, lanserar därför nu sitt nya rengöringskoncept som är specialdesignat för härdplastbeläggningar. Ett koncept som har valts utifrån de speciella krav som ställs i de miljöer som Flowcretes golv installeras i.

Jukka Kaikkonen, Försäljningschef säger: ”Vårt rengöringsprogram innehåller sju olika produkter som är speciellt anpassade för nollställning, skydd, underhåll och renovering av golvytor som utsätts för hårdare slitage såsom industrigolv och golv i offentlig miljö.”

För mer information klicka på bilden eller länken nedanför. Här ovan visas hur effektiv Flowcrete Spot Remover är för att ta bort truckmärken på industrigolv.

Flowcretes rengöringsprodukter hjälper även till att minska belastningen för städpersonal. ”Till exempel så ger vår Flowcrete Special Cleaner ett microskydd med förebyggande effekt mot skomärken, truckmärken och tuggummi. Detta har tidigare varit ett stort problem hos många av våra slutkunder och vi är nu glada över att kunna presentera en helhetslösning för dem, avslutar Jukka Kaikkonen.”

Rengöringsprodukterna går utmärkt att användas med kallt vatten och de är >90% biologiskt nedbrutna inom 14 dagar.
De kommer att säljas direkt från Flowcrete Sweden AB samt via deras golventreprenörer.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår