Golvbelysning Eyeleds - nu också Powereye och Coloreye

Datum: 26 Nov 2007

Golvbelysning Eyeleds är en dekorativ och funktionell belysning som baseras på LED-teknik.

Powereye är en spotbelysning med dioder, en lite starkare belysning än vanliga Eyeleds. Powereye finns i 2 olika utföranden, en helt öppen 360 graders och en halvstängd lampa. Montera dem i hyllor och skåp, i trappor och korridorer eller varför inte belysa en fondvägg med lampor i golvsockeln.

Coloreye är en LED-lampa som kan skifta nyanser eller ha en bestående färg eller tom blinka i olika färger. Den bygger på RGB-blandning av färger så att med hjälp av röd, grön och blå diod så kan man få fram en stor mängd olika nyanser. Coloreye är det perfekta valet för t ex en restaurang eller nattklubb som vill ha en fräck ljussättning.

Eyeleds knappa inbyggnadsdjup möjliggör montering på väggar, golvsocklar, i tak eller på trappan, tre stycken lysdioder i ett hölje som endast kräver 6,5 mm monteringsdjup. Varje armaturs elförbrukning uppgår till 0,3W och lysdioderna har en livslängd på upp till 11 år.
Den solida konstruktionen är designad att stå emot intensiv användning och lamporna är dammsäkra och vattenbeständiga i enlighet med IP67. Ytbehandlingen gör dem rep- och stötsäkra, egenskaper som gör dem lämpliga för såväl inomhus- som utomhusmontage.

För mer information, klicka på bilden eller länkarna nedanför.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår