Matseco har lösningen som tar bort odörer och renar luften.

Datum: 23 Aug 2007

Matseco AB är ett företag som arbetar med att erbjuda lösningar som renar luften vi arbetar och lever i.
Vi samarbetar idag med allt från stora industrier till Elite Hotel, HSB, kommuner, bostadsrättsföreningar och privata kunder som har haft problem med allt från lösningsmedel, statisk elektricitet, mögel, allergier, besvärande odörer i soprum, från närliggande restauranger, osv.
Vår bostadsmiljö är viktig och ofta så är det med obehag som vi slänger våra sopor pga. besvärande lukt.
Lukten kan också besvära boende i närliggande lägenheter. Dagens bostadshus har även idag ofta en restaurang i samma byggnad där matos och andra odörer stör de boende i deras hemmamiljö.
Vi erbjuder ett komplett system för sop- och avfallsrum som åtgärdar luktproblem samtidigt som luften blir fri från odörer, mögel, svampsporer och bakterier. Vi har med gott resultat bytt ut dyra kylanläggningar med våra aggregat och vår bästa produkt för detta ändamål kallar vi CX-100. Den är energisnål, lätt att sköta om och tar nästan ingen plats. Det enda som behövs är ett eluttag.

Många föreningar har också gemensamma utrymmen för olika ändamål som används av de boende. Ofta är luften dålig i dessa lokaler pga. fukt, mögel eller dålig ventilation. För dessa utrymmen kan vi erbjuda ett mindre aggregat som vi kallar RX-100 och som passar utmärkt att använda i kontor, gemensamma utrymmen, möteslokaler eller privat hemma.

För mer information, klicka på bilderna eller länkarna nedanför. ERBJUDANDE:

CX-100

CX-100

Ordinarie pris= 7 000 kr ex. moms
Nu: 6 500 kr ex. moms vid beställning av 1 st.

RX-100

RX-100
2 700 kr ex moms vid köp av 1 st.

Mer om produkten Aircode™

Aircode™

Varumärket Aircode™ innefattas idag av joniseringsprodukter som renar luften vi arbetar och lever i.

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår