KEIM Purkristalat - ren silikatfärg för målning av fasader

KEIM Purkristalat - ren silikatfärg för målning av fasader

KEIM Purkristalat är en tvåkomponentfärg enligt VOB/C DIN 18 363; 2.4.1 (silikatfärg) för målning av fasader. KEIM Purkristalat består av mineraliskt färgpulver och flytande vattenglas (Fixativ) som bindemedel.

Användningsområde
KEIM Purkristalat kan användas på mineraliskt, sugande och välbundet underlag, och speciellt på puts. Det översta putsskiktet ska vara minst 5 mm tjockt. Tunt putsskikt är ej lämpligt. KEIM Purkristalat lämpar sig speciellt för renovering av historiska byggnader samt för byggprojekt med särskilda krav på varaktighet och färgens effekt.

Produktegenskaper
KEIM Purkristalat är en ren silikatfärg. Bindemedlet består av rent, flytande kaliumsilikat. KEIM Purkristalat ger en väderbeständig yta, den har genom sin mikroporsystemuppbyggnad en mycket snabb uttorkning. Bindningen (förkislingen) till underlaget sker utan volymökning. KEIM Purkristalat är fungicid, har ett högt Ph-värde. Den är lösningsmedelsfri, har hög fuktgenomsläpplighetsförmåga och är inte brännbar.

För mer information, klicka på bilden eller länkarna nedanför

Foto: Ljusdals kyrka målad 2005 med Purkristalat

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår