AG Matbar


Produktkopplingar: JCE cyklonfilter

JCE cyklonfilter

JCE är ett cyklonfilter som är utvecklat för att avskilja fett från matlagningen i professionella kök. Avskiljningen sker genom att den förorenade luften sugs in i en cirkulär tub där det uppstår en cyklon. Partiklarna slungas ut mot cylinderns mantel och den renade luften sugs ut i frånluftskanalen. Tack vare filtrets konstruktion är filtret flamskyddat. Eftersom luftvägarna i filtret hela tiden är fria hålls tryckfallet konstant i ett cyklonfilter.

AG Matbar och är en restaurang för köttälskare. Här finns allt från Kobebiff och skotsk entrecote till svenskt gårdskött samt lamm. Restaurangen är en del av NK Saluhall på Hamngatan i Stockholm.

Installationsår: 2019
Antal kåpor: 1
Totalt frånluftsflöde: 900 l/s
Typ av fettfilter: Cyklonfilter
Ansulex släcksystem

Missa inte nya affärsmöjligheter på projektmarknaden, testa BYGGFAKTA SMART. Du får en gratis lista med planerade byggprojekt här
Byggfakta

Fler produkter från Jeven AB

Köksventilation - UV-Turbokåpor

Köksventilation - UV-Turbokåpor

Modern teknik för krävande fettreducering i professionella kök. UV-Turbo kåpo...


Köksventilation - Turbokåpor

Köksventilation - Turbokåpor

Jeven Turbokåpor är utrustade med det effektiva TurboSwing®-fettfiltret. Turb...


Köksventilation - Cyklonkåpor

Köksventilation - Cyklonkåpor

Jeven Cyklonkåpor är utrustade med cyklonfilter som är lämpliga i kök med läg...


Köksventilation - Kondenskåpor

Köksventilation - Kondenskåpor

Jeven Kondenskåpa är en kåpa speciellt utvecklad för att ta hand om kondenser...


Referensprojekt från Jeven AB

Bastard Burger

Bastard Burger

Kungälv

Art Bakery

Art Bakery

Stockholm

Hotel ATSIX

Hotel ATSIX

Stockholm

Hobo Hotell

Hobo Hotell

Stockholm

Mitt i centrala Stock­holm ligger det char­miga Botique-hotellet Hobo. En kre...

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår