Pallas

Pallas

Pallas

Enervent Pallas lämpar sig bäst för offentliga utrymmen, såsom kontor, caféer, skolor, industrianläggningar samt flerfamiljshus. Pallas kan användas som en enskild enhet, om effekten tillåter detta, eller som en del av ett decentraliserat ventilationssystem, t.ex. som en specifik enhet för en brandzon. I flerfamiljshus är Pallas mycket lämplig som specifik enhet för en våning eller trappuppgång.

När det är möjligt används en roterande värmeväxlare för värmeåtervinning. Om lokala bestämmelser kräver annat, används en vätskevärmeväxlare tillsammans med en värmepump som värmeåtervinningsmetod. Pallas kan utrustas med en inbyggd frånluftsvärmepump (HP). Alla värme- och kylbatterier samt värmepumpenheten är inbyggda i aggregatet. Pallas HP med en inbyggd värmepump är ett aggregat som effektivt kyler och värmer tilluften efter behov.

Den nedkylda och uppvärmda luften fördelas jämnt i byggnaden genom ventilationskanalerna (inte lokal fördelningspunkt som I traditionella värmepumpar). Dessutom erbjuder värmepumpen den unika egenskapen att värma upp vatten (Aqua). Vattnet kan användas som varmt bruksvatten eller i ett vattenbärande värmesystem.

Enervent Pallas

Enervent Pallas

Omfattande tekniska data

Läs mer

Pallas dimension drawing dwg

Läs mer

Pallas installation dimension drawing dwg

Läs mer

Pallas left dimension drawing dwg

Läs mer

Pallas left installation drawing dwg

Läs mer

Relaterade produkter

Pinion

Pinion

Enervent Pinion är ett litet aggregat som går mycket tyst och är lämpligt för...

Salla

Salla

Enervent Salla är det perfekta ventilationsaggregatet för utrymmen dit det är...

Neo

Neo

Enervent Neo lämpar sig bäst för medelstora fristående hus och lägenheter. De...

Pingvin XL

Pingvin XL

Enervent Pingvin XL lämpar sig bäst för medelstora fristående hus eller lägen...

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår