CC Höganäs


Vi skapade ett nytt kontor åt CC Höganäs – på rekordtid
När CC Höganäs på kort tid skulle förvandla en tom lokal till en attraktiv och effektiv kontorsmiljö, hade de två val: De kunde antingen göra allting själva parallellt med det dagliga arbetet, eller låta AJ Produkters projektteam hantera hela processen från planering till inflyttning. CC Höganäs valde att ta vår hjälp och fick en helhetslösning där vi på elva veckor löste allt från att ta fram inredningsidéer till att sätta möblerna på plats. Bekvämt och bra – och väl inom budgetramarna.

Med facit i hand
Vi tog hem uppdraget för att vi förstod företagets utmaning, presenterade ett förslag som uppfyllde alla önskemål och kunde leverera snabbt – inom de begränsningar i tid och pengar vi hade till förfogande. Vi lyckades ta vara på lokalens förutsättningar och skapa ett öppet kontor, samtidigt som utrymme gavs för personalens behov av avskildhet. Därtill svarade vi upp mot ledningens önskemål om mer dialog mellan avdelningarna för att få kortare beslutsvägar och ett effektivare arbetssätt.

Resultatet talar för sig självt. Alla är nöjda både med inredningen i stort och produkternas kvalitet. Kontorets moderna stil förmedlar hur CC Höganäs vill upplevas när kunder och leverantörer kommer på besök. Dessutom kan lösningen lätt flyttas vidare och byggas på när det är dags för nästa etapp.

Missa inte nya affärsmöjligheter på projektmarknaden, testa BYGGFAKTA SMART. Du får en gratis lista med planerade byggprojekt här
Byggfakta

Referensprojekt från AJ Produkter AB

Airshoppens nya lager
Vammarskolan i Valdemarsvik

Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår