750 Temporära hallar

750 Temporära hallar

750 Temporära hallar

De många fördelarna med tilläggsprogrammet HAKI BIM blev tydliga när 9Design konstruerade en ställning för kunden NJS Australia, ett företag specialiserade på komplexa ställningar. I detta projekt, en offentlig vattenanläggning i Queensland i Australien som drivs av Urban Utilities, var det centralt att skapa en enkel konstruktion som skulle få i gång produktionen i projektet och samtidigt identifiera de områden som behövde göras tillgängliga samt hitta potentiella konfliktområden.

Inom ramen för detta projekt användes designverktyget HAKI BIM, vilket gav 9Design möjlighet att se exakt var ventilerna och rören löpte så att de kunde placera ställningen korrekt och undvika oönskade sammanstötningar med fast utrustning.

Tack vare BIM-modellen kunde 9Design göra en smidig och detaljerad analys som snabbade på processen i ett tidskänsligt projekt. Simuleringen reducerade även behovet av manuella beräkningar genom att öka tillförlitligheten och förebygga alla former av dubbelt arbete.

750 Temporära hallar

750 Temporära hallar

Produktinformation

Läs mer

Relaterade produkter

Byggnadsställning

Byggnadsställning

HAKI Universals 7-10 huvudkomponenter är det perfekta systemet för alla ställ...


Cirkulär ställning

Cirkulär ställning

HAKI Universal passar utmärkt för cirkulära fasader. En cirkulär ställningsko...


HAKI Intagsbrygga

HAKI Intagsbrygga

HAKI intagsbrygga bidrar bland annat till en säkrare arbetsmiljö vid intagnin...


HAKI Tripod

HAKI Tripod

HAKI Tripod är konstruerad för krävande ställningsarbeten där spirbelastninge...


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen


Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...

OK, jag förstår