Tätskiktssystem E-LIT

Tätskiktssystem E-LIT

Tätskiktssystem E-LIT

Nästa generations varmluftsinstallerade tätskikt från Trebolit. E-LIT är ett 100% varmluftsinstallerat tätskiktssystem som kan installeras på tak i känsliga miljöer där särskilda krav förekommer tex sjukhus, serverhallar, känslig industri mm. E-LIT har en kraftig stomme av polyester och en bitumenblandning(formula) som har optimerats för varmluftsinstallation. Mjuk och följsam på vintern och stabil och robust på sommaren. E-LIT har ett grafitgrått skiffer som ger ett elegant och sobert utseende. Produktens vikt är 4700g/m2.

Tätskiktssystem E-LIT består av fem unika produkter, E-LIT M, RV, LA, QR som alla har specifika ändamål. E-LIT M installeras på alla ytor, E-LIT RV har två frilagda kanter, release på baksidan och används i ränndalar, den kan delas till kappor med frilagd kant, E-LIT LA är ”problemlösaren” som används vid detaljarbeten där det är svårt att komma åt eller man behöver en extra klibbig produkt, E-LIT QR för trätak har sandad baksida och har en klibbig 12 cm sträng bitumen i mitten som ersätter strängsvetsning på råspont. I systemet ingår även primer 9800 som används för att få extra vidhäftning i svåra förhållanden.

TREBOLIT E-LIT

Läs mer

BYGGVARUDEKLARATION - E-LIT M

Läs mer

BYGGVARUDEKLARATION - E-LIT M

Läs mer

Relaterade produkter

Trebolit Elastolit NOXOUT

Trebolit Elastolit NOXOUT

Med Elastolit NOXOUT reducerar du mängden NOx-partiklar i luften. Det ger en ...


Trebolit Asfaltklister

Trebolit Asfaltklister

Trebolit Asfaltklister används framförallt för att skarvklistra takpapp. Kan ...


Trebolit Asfaltkitt

Trebolit Asfaltkitt

Trebolit Asfaltkitt är en fiberarmerad bitumenprodukt avsedd för reparation a...


Trebolit Asfaltprimer

Trebolit Asfaltprimer

Trebolit Asfaltprimer används för att förbehandla ytpapp som ska strykas med ...


Kategorier

Ladda ner vår skrivbordsapp


Få nyheter om byggmaterial & produkter - direkt i inkorgen

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök.
Läs mer...