Vill du ha hjälp med att se över dina lanterniner?

Kontakta oss för konsultation och besiktning av befintliga takljusinsläpp. Tillsammans går vi igenom era lanterniner, glastak, takfönster, takljuskupoler, brandventilatorer mm. och lämnar förslag på åtgärder efter önskemål.

På äldre byggnader är konstruktionen många gånger enkel och oisolerad med hög risk för läckage som följd. En renovering av lanterninerna ger ett stort mervärde för brukaren av lokalen med verksamhetsanpassat dagsljusinsläpp och för fastighetsägaren med ekonomiska besparingar över tid. Varje projekt har sina egna förutsättningar, men vinsten av byte från oisolerat till välisolerat är alltid stor. Scanlights lösningar för ett optimalt dagsljusinsläpp till olika typer av verksamheter säkerställs i ett tätt samarbete mellan oss, arkitekten, fastighetsägaren och/eller brukaren av lokalen. När en fastighetsägare väljer oss som leverantör, fungerar vi ofta som totalentreprenör. Vi styr hela processen från första kontakt till slutfört projekt, tar hela risken och ger garantier för konstruktionens funktionalitet.

Scanlight System AB har över 30 års erfarenhet av att hjälpa fastighetsägare att lösa allt från de enklaste till de mest komplicerade problem gällande alla typer av takljusinsläpp. Vi har ett stort urval av möjliga produkter och kan tillsammans med fastighetsägaren välja den bästa lösningen i varje unikt projekt utifrån parametrar såsom önskat u-värde, ljustransmission, ljudisolering, värmetransmission etc. Vi erbjuder all tänkbar hjälp i form av rådgivning, ritningar och service och med våra utbildade montörer säkerställer vi kvaliteten i utförandet.

Har du frågor eller önskar rådgivning kring bästa lösningen för just ditt projekt är vi bara ett telefonsamtal bort.
Ring eller maila för en förutsättningslös diskussion!

Dokumentation
close

DOCU

Produktnyheter från byggbranschen
direkt till din inkorg

Prenumerera på nyhetsbrevet och få veckovisa uppdateringar med nya produkter från ledande tillverkare och leverantörer.


account_circle
email
Nej tack, gå vidare till hemsidan