Upplev ett nytt sätt att hantera din mobillyft med EvaDrive

Därför skapade vi EvaDrive

Kostnaderna för olyckor vid manuella personlyft, framförallt ryggskador, inom vårdsektorn ökar i takt med att antalet patienter med stora vård- och förflyttningsbehov blir fler. Riskerna för belastningsskador har blivit allt större på grund av ett ökande antaI storvuxna patienter i kombination med minskande budgetar.

Vårt mål är att med hjälp av nya och innovativa förflyttningshjälpmedel minska skaderisken för vårdpersonal och undvika belastningsskador. Därför skapade vi EvaDrive.

EvaDrive är en ny motordriven mobil lyft som drastiskt minskar hur mycket kraft som krävs för förflyttning och personlyft. EvaDrive kan köras med minimal ansträngning även i trånga utrymmen. Tack vare den intuitivt utformade handkontrollen är den lika enkel att styra som en vanlig kundvagn!

I kombination med Handicare’s funktionella och användarvänliga lyftselar och andra tillbehör är EvaDrive ett optimalt val för förflyttning till och från sängen, stolen eller golvet och även för horisontella byten av ställning eller gångträning.

Intuitiv funktion. Ett helt nytt sätt att manövrera din mobillyft.

EvaDrive körs intuitivt med minimal styrka. Handtaget känner av minsta rörelse och EvaDrive kan styras in i rejält trånga utrymmen med bara fingertopparna, till exempel för att byta ställning på en patient i ett litet sjukhusrum.

EvaDrive vänder, backar och kör framåt genom att handtaget lätt förs i önskad riktning. EvaDrive vet vart du vill komma - och tar dig dit.

En ensam vårdare kan enkelt styra lyften även för förflyttning av storvuxna brukare.

Läs mer i broschyren.

Dokumentation
close

DOCU

Produktnyheter från byggbranschen
direkt till din inkorg

Prenumerera på nyhetsbrevet och få veckovisa uppdateringar med nya produkter från ledande tillverkare och leverantörer.


account_circle
email
Nej tack, gå vidare till hemsidan