Ta kontroll över din bastu med Elite WiFi

Snart är den här - vår nya manöverpanel Elite WiFi som tar bastu- och ångbad till en helt ny nivå.

Elite har en processor och ett operativsystem som möjliggör en mängd avancerade funktioner. Skapa och spara flera olika användarprofiler och favoritinställningar och ställ in olika scheman för olika veckodagar. Lägg därtill funktioner som standby, extra fläktar och möjligheten till flera doftpumpar som gör att du lätt kan växla mellan olika dofter under drift.

Med Elite hanterar du allt lika enkelt och precist, oavsett om du är bastubadare eller ångrumsanvändare. På den kristallklara 4,5-tums full touch-skärmen kan du hela tiden hålla koll på de olika funktionerna och med ditt lokala WiFi-nätverk kan du fjärrstyra de flesta funktionerna i bastun eller ångbadet. Tillsammans med vår nya app WellAccess™ för smartphones eller datorer kan du enkelt övervaka och styra flera bastu- och ångrum från en och samma telefon/dator i din anläggning.

Med full kontroll från datorn i en reception eller din egen telefon kan du begränsa behörigheten på själva manöverpanelen så att besökaren endast kan se temperatur eller styra endast vissa utvalda funktioner. Elite kan även placeras inne i en bastu eller ångrum.

Håll utkik på tylo.se för lanseringsdatum eller kontakta order@tylo.se för mer information.

Dokumentation
close

DOCU

Produktnyheter från byggbranschen
direkt till din inkorg

Prenumerera på nyhetsbrevet och få veckovisa uppdateringar med nya produkter från ledande tillverkare och leverantörer.


account_circle
email
Nej tack, gå vidare till hemsidan