Stora portar för skeppsvarv och hamn

Champion Doors portar för skeppsvarv och hamn kan byggas i mycket stora storlekar och de tål även hårda vindbelastningar.

Champion Doors tyglyftport är marknadens enda som kan tilläggsisoleras. Portarna är täta och tål även hårda vindbelastningar; de tillverkas för alla vindklasser. Till porten kan man bland flera alternativ välja till exempel ett silikonbelagt tyg som tål heta metallstänk eller bland annat för sandblästringsutrymmen ett hållbart gummityg. Som tilläggsutrustning till porten fås också fönster och inbrottsskydd.

Till fördelarna hos Champion Doors tyglyftportar hör den lätta vikten och hållfastheten. Till skillnad från andra hamnportar på marknaden kräver de inte överdimensionerade stödkonstruktioner, vilket sänker byggkostnaderna.

Endelade skeppsvarvportar och hamnportar fås till och med i storleken 40 x 35 meter. Tack var stödbenet som kan lyftas kan porten tillverkas i flera delar och då finns inga storleksbegränsningar. Porten tillverkas med olika tjocklekar. Stommens tjocklek bestäms utifrån portens storlek och är som störst 800 millimeter.

Samtliga varvportar från Champion Door är konstruerade för att hålla: metalldelarna är korrosionsskyddade, konstruktionen tål damm, smuts och fukt och portarna kräver endast lite underhåll. Hållbarheten och underhållsfriheten minskar portarnas livslängdskostnader. De täta portarna sparar även energikostnader och ökar arbetstagarnas arbetskomfort.

Champion Doors dukvikport för skeppsvarv och hamnar:

  • Tekniken tål fukt, smuts och dam
  • Fås i mycket stora storlekar och i flera delar
  • Den förmånliga tyglyftporten kräver inga övertunga stödkonstruktioner
  • Flera olika textilalternativ från ljusgenomläppliga tyger till tyger för sandblästringsutrymmen
  • Tål kraftiga vindar
  • Förmånlig att underhålla

Dokumentation
close

DOCU

Produktnyheter från byggbranschen
direkt till din inkorg

Prenumerera på nyhetsbrevet och få veckovisa uppdateringar med nya produkter från ledande tillverkare och leverantörer.


account_circle
email
Nej tack, gå vidare till hemsidan