Slätt och limfritt golv från Altro

Det släta, dekorativa och limfria golvet Altro Cantata™ är ett nytt Altrogolv som är utformat för att ge maximalt intryck och minimal installationstid. Altro Cantatas 16 mjuka färger från subtila naturliga nyanser till vackra livfulla, gör att man kan skapa exakt rätt ton och känsla med golvets oräkneliga designmöjligheter.

Det nya golvet är framtaget för att användas i trafikerade miljöer där flera dagars uppehåll av verksamheten inte är möjliga, som på sjukhus, i skolor och allmänna utrymmen. Genom att man använder Altros prisbelönta limfria installationsmetod kan Altro Cantata installeras på bara halva tiden jämfört med ett traditionellt golv. Inget lim betyder förstås också att man slipper limlukten. Golvet kan installeras ovanpå befintliga golv eller på nygjuten betong med en relativ fuktighet på upp till 97%.

Altro Cantata är ett hållbart 2,2 mm golv avsett för medel- och starkt trafikerade ytor där det har den prestanda man kan förvänta sig av ett Altrogolv.

Dessutom är det lättstädat och bibehåller sina färger under lång tid. Altro Cantata ligger lika stilla som ett limmat Altrogolv utan att det blir några veck eller rörelser. Man får ett optimalt installationsresultat med 5-årig Altrogaranti.

Altro Cantata är till 100% återvinningsbart efter användning och kan återanvändas i andra installationer. När golvet skall bytas kan det snabbt tas bort, återanvändas eller återvinnas. Precis som man kan förvänta sig av ett Altrogolv innehåller även Altro Cantata biomjukgörare och är helt ftalatfritt.

Altro Cantata harmonierar perfekt med andra Altrogolv och med Altro Whiterock™ hygieniska väggbeklädnad, vilket innebär att du kan skapa precis den ton och känsla som du eftersträvar.

Dokumentation