Max dagsljus för billigast pris

Till Bauhaus i Sisjön används hela 2900m2 KLARVALV dagsljusinsläpp!

Ljusgenomsläpp genom KLARVALV takljuslanterniner ger en mycket trivsam inomhusmiljö. Med KLARVALV sänker man energikostnaderna – ett bra miljöalternativ!

KLARVALV takljuslanterniner är lämpliga för användning där stora och långa ljusinsläpp önskas. KLARVALV finns i många olika storlekar och former och går även att fås med integrerad brandgasventilation.

Sarg
Galvaniserad plåtsarg som isoleras med takets isolering vid montage, finns som standard i höjderna 300 och 500 mm. Andra höjder går att få efter förfrågan. Plåtsargen kan fås lackad i valfri RAL- kulör. Kan även fås med oisolerad trä-sarg 45 mm tjock och 230 mm hög, kan även tillverkas i önskad höjd.

Befintlig sarg
Om befintlig sarg vid renovering är i bra skick, så har vi även ett fästelement för montering på befintlig sarg. Sedan monteras lanterninens profiler + kanalplast i detta fästelement.

Överdel
Takljuslanterninen tillverkas i 1- till 5-skikts kanalskivor av okrossbar polykarbonat i klart eller opaliserat utförande. Kanalskivornas skikttjocklek finns i 10, 16, 20 och 25 mm.

Storlekar
Bredd: minsta 1,2 – max 6,0 meter.
Längd: inga begränsningar.

Tillbehör
Elektriskt öppningssystem med elmotorer för komfortventilation.
Elektriskt öppningssystem med elmotorer för brandventilation.
Fabriksmålade aluminiumprofiler i valfri färg.
Finns också som pyramidlanternin.

Dokumentation