Ergonomisk fyrvägstruck för flexibel hantering av långgods.

Om du vill hålla gångarna så smala som möjligt när du har behov av flexibel hantering av långt eller skrymmande gods är den kraftfulla Tergo UFW med överlägsen ergonomi och komfort den perfekta trucken för dig.

Tergo UFW fyrvägstruck är den bästa partnern vid hantering av både långa laster och standardpallar med sin lyfthöjd på upp till 9,7 meter. Trucken kan köras i alla riktningar med exakt precision och gångbredden kan minskas till 2,3–3 meter. Den här trucken går att köra intensivt med maximal effektivitet, överlägsen acceleration, en topphastighet på 13 km/h och har en hög batterikapacitet.

Tergo-serien har flera avancerade ergonomiska funktioner, som UniCarriers unika miniratt och inställbart säte med 18° lutningsbart ryggstöd, som alla är ett resultat av oberoende forskning om effekterna av förslitningsskador.

Tack vare fri sikt åt alla håll enligt ProVision-konceptet med vinklade balkar i skyddstaket, en hög sittposition och ett brett urval av extrautrustning blir föraren ännu mer produktiv. Ett vinnande koncept för alla företag som bryr sig om sina förare, sin ekonomi och sin effektivitet.

Dokumentation