Enkel fastighetsadministration med MIXCompact

Digitala lösningar gör livet enklare för de vaktmästare och administratörer som står för den dagliga driften av passerkontrollsystem, porttelefoni och postboxar. Scantron introducerar den nya MIXCompact porttelefonen med digital namn-display och integrerad passerkontroll. Den digitala porttelefonen är en framtidssäker lösning som kan integreras i ett större passerkontrollsystem med digitala postboxar, offline läsare, bokningsskärmar m.m.

Digitala namn-displayer
Byte av namnskyltar vid uppgångar har tidigare varit en tidskrävande del av vardagen för vaktmästare. Inte minst i hyresbostäder, där in- och utflyttningar sker ofta. Men så behöver det inte längre vara. Scantrons MIXCompact porttelefon har en inbyggd LCD namn-display som visar namn och lägenhetsnummer. Den digitala namn-displayen uppdateras via den webbaserade Nova mjukvaran, där det är möjligt att lägga till namn, lägenhetsnummer samt styra vem som har tillträde via den unika passerbrickan som har kodats särskilt till den boende. På detta sätt undgås klistermärken och byte av avtagbara namnskyltar, eftersom allt styrs och kontrolleras online.

Integrerad passerkontroll
Med MIFARE läsaren integrerad i porttelefonen behöver man inte längre använda sig av mekaniska nycklar. De boende får tillträde till byggnaden genom att skanna sin bricka framför porttelefonen. Fastighetsadministratören kan enkelt och snabbt lägga till boende i systemet samt uppdatera deras rättigheter i mjukvaran, vilket är en ekonomisk fördel. Det är dessutom också en säkerhetsmässig fördel att man kan ta bort och blockera de boende och deras borttappade brickor så att dessa brickor inte missbrukas.

Fördelar med MIXCompact:

  • Upp till 30 lägenheter i en porttelefon
  • 5 lägenheter med lägenhetsplacering och namn per sidvisning
  • Standard modell fås med högtalare, kamera, display samt läsarfönster (B14 x H37,5 x D2,1 cm)
  • Kan även får som audiomodell
  • Fås både som infälld och till utanpåliggande montage
  • Fås som standardversion i rostfritt stål, men kan produceras för infällning i andra material; såsom mässing, titanmässing och brunerad mässing
  • Boendenamn, lägenhetsplacering och tillträdesrättigheter administreras genom den web-baserade Nova mjukvaran
  • Samtal kan ske både med vanliga svarsapparater, video-svarsapparater, lägenhetsterminaler, IP telefoner och Smartphone-appar
Läs mer om MIXCompact här: eller kontakta oss för mer information via info@scantron.se / Tel: (0)771 34 34 00

Dokumentation