Demidekkare målar gärna. Men inte så ofta.

Demidekk Ultimate är den nya generationen Demidekk. I takt med tiden givetvis miljömärkt med Svanen men samtidigt en klassisk Demidekk-produkt, formulerad med samma grundtanke som alla sina föregångare: Längsta möjliga hållbarhet.

En klassiker redan från start
Demidekk har funnits på marknaden sedan 1972, då Demidekk Täcklasyr lanserades. Den bildade skola och inom några få år hade de flesta stora tillverkare en täcklasyr i sitt sortiment. 2001 lanserades Demidekk Optimal som även den satte en ny standard och som har växt till en av Sveriges bäst säljande utomhusfärger. Demidekk Ultimate tar nu över stafettpinnen och levererar längre underhållsintervaller för landets alla villaägare än någon tidigare Demidekk-produkt.

Demidekk Ultimate – Unik teknologi för skandinaviskt klimat
Demidekk Ultimate är baserad på AMA-teknologi (alkydoljemodifierad akryl) vilket ger en suverän hållbarhet. Den nya formuleringen gör färgen extra vattenfast. En fyllig men ändå mycket lättstruken konsistens gör det också enkelt att få rätt mängd färg på väggen.

Tillsammans ger detta ett slutresultat med mycket god glans- och kulörhållbarhet och en målad yta som håller sig ren och fräsch under längre tid än tidigare. Dessutom innehåller produkten filmkonserverande medel som bidrar till att minska risken för svartmögel på träytan.

Demidekk Ultimate används i system med Visir Oljegrundning: En produkt som tränger in och skyddar träet på djupet.