Dalform – Plåtskåp och Kapprumsinredning tillverkat i Sverige

Svensktillverkad inredning anpassad för dina önskemål avseende design, funktion och livslängd.

I vår tillverkningsprocess blandar vi genuint hantverk och lång erfarenhet med modern teknologi och avancerade maskiner. Allt för att våra produkter ska uppfylla marknadens önskemål avseende design, prestanda och flexibilitet.

I vår fabrik vid järnvägsstationen i Säter, Södra Dalarna tillverkar vi skåp och kapprumsinredning för tex. skolor, badhus, kontor och industri. Vi lägger stort fokus på att våra produkter ska ha stabil konstruktion, hög kvalitet och lång livslängd vilket ger låga driftkostnader och låg miljöpåverkan. Med egen tillverkning har vi utöver vårt gedigna standardsortiment dessutom förmånen att på ett enkelt sätt kunna anpassa våra produkter efter specifika önskemål.

Kontakta oss gärna, vi tycker om att resonera kring våra produkter! Har ni behov av er egen unika anpassning så hjälper vi er gärna med hela processen genom att tipsa, råda – och avråda.

Välkommen till en Svensk tillverkare av Plåtskåp och Kapprumsinredning – Välkommen till Dalform - Säter - Dalarna - Sweden.

Följ oss gärna på Facebook!
www.dalform.se
info@dalform.se
0225-566 00

Dokumentation