Contura 600-serien blir större och stiligare

Populära braskaminen Contura 600 blir större och stiligare och byter samtidigt namn till Contura 600-style. Förutom att få mer style med nya omramningar, luckor och färger förbättras också en rad funtioner: automatisk start, boost-funktion, tyst asklåda och inte minst förbättrad förbränningsteknik.

Eld är hett – och får ta plats. Nya Contura 600-serien bjuder på stora, vackra eldar till stora vackra rum. Serien, som hör till Conturas populäraste kaminer, har nu fått en uppdatering.

Contura 610 Style – den minsta modellen i den storvuxna serien. Välj lucka i gjutjärn eller glas och omramning i artstone eller plåt. Förutom en rad tillbehör finns nu också en snygg och praktisk vedförvaring vid sidan om kaminen.

Contura 620 Style – en pampig pjäs med värmelagrande powerstone och konvektionsspjäll som standard. Modellen har en rejäl gjutjärnslucka och går att få med täcklucka på nedre facket.

Contura 620T – omramad i värmelagrande täljsten. Om man föredrar täckfront i stället för värmehylla ovanför luckan går det att välja till powerstone för ännu mera värme. Går att få med en täcklucka på nedre facket.

Contura 690-modellerna – är mycket av allt. Modellerna bjuder på en rejäl eld högt ovanför golvet och går att få i tre färger, två luckor, två omramningar, en nedre lucka som standard och tillbehör som vedförvaring och värmelagrande powerstone.

Dokumentation