Bättre komfort med hemautomation

Skylinks hemautomation kan skapa nya möjligheter i ditt hem. Med hemautomation är det enkelt att styra komforten i hemmet. Våra produkter har en modern design, ett attraktivt pris och är av högsta kvalité.

Skylink är grossist av Vimars smarta hemprodukter. Vimar är en av världens ledande tillverkare inom fastighetsautomation och smarta hem. Dessa smarta produkter är ofta valet för ledande arkitekter, hotell samt båttillverkare.

I Skylinks sortiment ingår bland annat strömbrytare, dimmers och uttag av högsta kvalitet. Med produkterna kan du individuellt styra bland annat ljus, ljud och annat som hör till hemmiljön.

Den 28-30 oktober har du chansen att träffa Skylink på Hem, villa och bostadsrätt i Svenska Mässan, Göteborg. Mässan är Sveriges största boendemässa med produkter för hela hemmet. En komplett mötesplats för dig som ska renovera, bygga om eller vill ha inspiration. Missa inte att delta i utlottningen i vår monter där du kan vinna en strömbrytare med touchfunktion från serien Tactil. Vi finns i monter B05:29.

Läs mer om hur du beställer biljetter på vår webbplats

Läs mer om Hem, Villa och Bostadsrätt

Dokumentation
close

DOCU

Produktnyheter från byggbranschen
direkt till din inkorg

Prenumerera på nyhetsbrevet och få veckovisa uppdateringar med nya produkter från ledande tillverkare och leverantörer.


account_circle
email
Nej tack, gå vidare till hemsidan