Avspärrningsprodukter med utdragbara band

Här hittar du produkter för avspärrning, avskärmning och avgränsning. Vi förser Sveriges ledande bolag inom en rad olika branscher från allt till SCA, Swedavia, ICA och arbetar därför endast med de varumärken som motsvarar våra högt ställda krav istället för att jaga det billigaste produkterna på marknaden som du inte hittar hos oss.

Våra avspärrningsprodukter utsätts för dagliga prövningar i de tuffa miljöer de befinner sig och vi är så pass säkra på kvalitén att vi lämnar 3 års funktionsgaranti.

Stolpar med utdragbart band
Här hittar du avspärrningsstolpar med utdragbart band. Perfekt för köledning- eller avspärrning. Vi har olika modeller som passar såväl inom- som utomhusbruk. Längder på band på mellan 2-22m.

Väggkassetter med utdragbart band
Utdragbart avspärrningsband på väggkassett ✓ Bandlängd från 2,3m till 22m ✓ Stort lager med snabb leverans ✚ 1000-tals nöjda kunder.

Kontopp med utdragbart band
Här hittar du smidiga avspärrningslösningar för att omvandla dina konor till heltäckande avspärrningar. Kontoppen med utdragbart avspärrningsband om 9 meter är enkel att montera ovanpå alla konor och smidig att flytta med sig.

Utdragbart avspärrningsnät , 15-30m
En portabel avspärrningslösning på upp till 30m i form av avspärrningsnät i transportvagn som är populär på byggarbetsplatser, tillfälliga reparationsarbeten.

Dokumentation