ARCHITECT@WORK STOCKHOLM

KONTAKTDAGAR MED FOKUS PÅ INNOVATION FÖR ARKITEKTER, INREDNINGSARKITEKTER OCH ANDRA FÖRESKRIVARE

Den internationella mässan ARCHITECT@WORK hålls nu i Sverige för allra första gången, onsdag den 5 april och torsdag den 6 april på Stockholmsmässan i Älvsjö. Mässan vänder sig till arkitekter, inredningsarkitekter, formgivare och branschfolk.

Efter framgångarna för ARCHITECT@WORK i Belgien, Nederländerna, Frankrike, Tyskland, Storbritannien, Danmark, Schweiz och Italien kommer detta evenemang nu att gå av stapeln i Sverige.
 
Med sitt starka fokus på innovation är ARCHITECT@WORK unik i sitt slag och helt olik alla andra branscharrangemang. Att detta event, som är helt skräddarsytt för inredningsarkitekter, arkitekter, formgivare och andra inom en väl avgränsad målgrupp, har blivit en sådan succé beror på flera viktiga faktorer.
 
På ARCHITECT@WORK visar tillverkare och distributörer endast upp helt nya produkter. För att säkerställa att det bara är innovationer som ställs ut måste alla utställare få sina produkter godkända av en jury bestående av svenska arkitekter och inredare. Endast de mest nyskapande produkterna får visas på mässan. Detta garanterar att ett besök på ARCHITECT@WORK är intressant ur ett nyhetsperspektiv.
 
På eventet erbjuds seminarier i toppklass, där de allra senaste temana diskuteras. Evenemanget har alltid ett särskilt tema, och i utställningsområdet kan besökarna botanisera bland hundratals prover på nya material.
 
Mässan i sig har en intressant scenografi som tagits fram av den framstående arkitektgruppen Creative Fo(u)r. De traditionella utställningsgångarna har byggts upp som lounger och besökarna leds mellan de enhetligt designade montrarna.
Detta skapar en optimal kontakt mellan utställare och besökare.

Är du nyfiken på ARCHITECT@WORK? Registrera dig online på www.architectatwork.se med kod BYG242 för en fri entré.

ARCHITECT@WORK Stockholm

close

DOCU

Produktnyheter från byggbranschen
direkt till din inkorg

Prenumerera på nyhetsbrevet och få veckovisa uppdateringar med nya produkter från ledande tillverkare och leverantörer.


account_circle
email
Nej tack, gå vidare till hemsidan